Zaterdag 3 december was de dag van de eerste Roparun meeting in het Nieuwe Luxor-theater in Rotterdam. Daar was onder andere een presentatie van Yvonne de Boer van Stichting Haarwensen die pruiken maken voor kinderen tot 18 jaar oud.

Heel mooi weer eens te zien wat er met het geld gebeurt dat door alle Roparunteams opgebracht wordt. Zo’n moment maakt het op een hele positieve manier tastbaar waar je met het hele team een jaar lang voor bezig bent, met de climax in het pinksterweekend.

Daarna zijn we met een aantal teamleden naar huize Hazeveld afgereisd om daar de Fair Trade-chocolades in te pakken van onze jaarlijkse verkoopactie. Na een heerlijke lunch zijn we door Jolanda Hazeveld, die al veel voorwerk had verricht, aan het werk gezet en al snel was daar een ware productiestraat aan de gang. Van het openwriemelen van de zakjes en daar een visitekaartje van onze leverancier instoppen, www.allaboutchocolate.nl, het vullen, wegen, lintjes knippen, tot het dichtstrikken van de verpakkingen. Het liep als een goed geoliede machine en al snel stonden de eerste bestellingen klaar om afgeleverd te worden.

Na afloop was het dan eindelijk tijd voor de teamleden om onder het genot van een kop koffie ook van deze voortreffelijke chocolade te mogen proeven. Het is een absolute aanrader.

Er zijn nog zakjes beschikbaar à Euro 4,50 voor 150 gram topkwaliteit, Fair Trade chocolade dus van All About Chocolate. Stuur uw bestelling naar info@roparunteamhooymeijer.nl of neem contact op met één van onze teamleden. Wij zorgen ervoor dat de chocolade zo snel mogelijk wordt geleverd.