Accountantskantoor VeViViacc is de eerste Gouden Sponsor van Roparunteam Hooymeijer voor de run van 2017. Directeur Gerco Burggraaf en zijn partner Janneke Burggraaf dragen de Roparun een warm hart toe en in het bijzonder Team Hooymeijer. Tijdens de run van 2016 was VeViViacc ook al een hele grote belangrijke sponsor voor het team en ook komend jaar is VeViViacc dus weer van de partij.

‘Wij zijn heel erg blij met de sponsoring van VeViViacc’, zegt Tjerk Hazeveld, lid van Team Hooymeijer. ‘Iedere sponsorbijdrage is natuurlijk van grote waarde, ook een laagdrempelige donatie van één euro. Maar een sponsoring zoals deze helpt ons team enorm op weg. Wij zijn VeViviacc dan ook heel dankbaar dat zij ons team sponsoren en zich ook dit jaar weer inzetten voor ons mooie doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wat is de Roparun?
De Roparun is een loopevenement van 520 kilometer (route vanuit Parijs) en 560 kilometer (route vanuit Hamburg), waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan anderhalve marathon. Daarnaast bestaat een team uit meestal vier tot zes fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Over VeViViacc
VeViViacc is een dynamisch accountantskantoor in de regio Randstad en Utrecht. Zij behartigen de belangen van ondernemingen uit diverse branches in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Door hun ervaring en zeer gevarieerd cliëntenbestand zijn zij in staat hun dienstverlening in vele facetten voor u te vervullen. VeViViacc biedt verschillende diensten aan: Accountancy, Fiscale Advisering, Salarisadministratie, Administratieve Dienstverlening, Bedrijfseconomische Advisering en Startersbegeleiding. Meer informatie over VeViViacc vindt u op www.veviviacc.nl .