Op zaterdag 30 april om 11.00 uur hebben de meeste mensen zich weer verzameld op het kantoor van Gerco en Janneke, VeViViacc in Kamerik. Bijna iedereen rijdt ondertussen blindelings de route naar deze stal. Vandaag de laatste keer voordat we opgaan voor het eggie.

Helaas was niet iedereen aanwezig. Voor sommigen (bijna alle fysio’s) moest er gewoon gewerkt worden. Ook Mark moest vanwege ziekte een dienst overnemen. Lotte heerlijk op vakantie en Marcel en Geeke andere verplichtingen. Bram Zwambach nog herstellende. De rest weer present. Tjerk heeft de leiding weer op zich genomen en Bram B. de taak van Bram Z. om te notuleren. Er stonden nog heel wat puntjes op de lijst om besproken te worden. Maar discipline alom, we hebben ons er super doorheen gewerkt. Teamwork gaat prima! Er is in de afgelopen week weer keihard gewerkt door verschillende mensen aan onder andere persoonsgegevens verzamelen, de route uitwerken, draaiboek uitwerken, materiaal controleren, spandoeken, stickers, tomtoms werkende krijgen, laatste stuk roparun uitwerken, enz………..dit resulteerde vandaag in een soepel verloop van de bespreking. Toch staat er nog heel veel op de planning voor de komende twee weken. Richard en Janneke gaan aan de slag om alle maaltijden te bereiden, Tjerk gaat verder met de route , Bram B. met de draaiboeken, Alex met het materiaal en zo heeft ieder zijn of haar eigen to do list voor de komende week.

A.s. zaterdag alle materiaal verzamelen bij Hooymeijer onder de supervisie van Christine. Om dan in de laatste week op kantoor in Kamerik, alles te kopiëren, plastificeren, inbinden enz. donderdagavond 12 mei , de busjes en campers inpakken, zodat we vrijdag 13 mei op een relaxte manier kunnen vertrekken bij Hooymeijer. Geplande vertrektijd 10.00 uur!!!!!!! Zo en of er hard gewerkt wordt! Bram Boudestein heeft ons vandaag nog meer gemotiveerd om op pad te gaan. Tijdens de lunch heeft hij ons een DVD laten zien met de run van 2007. Daar was hij teamcaptain. Prachtig om te zien hoe het er aan toe gaat tijdens de roparun. Voor velen van ons is het de eerste keer, dus zeker leuk om dit te bekijken. Sommigen van ons zagen zichzelf terug in de film. Ook leuk om jezelf zoveel jaren jonger weer terug te zien en weer te genieten. En….. er dan dit jaar weer voor te mogen gaan. Tjerk had ook nog een spel in elkaar gezet om de roparun regels te trainen. Hierdoor werden we nog even geconfronteerd met het feit dat het zeker belangrijk is om deze regels nog een keer goed door te nemen voor vertrek. Zelfs voor na de roparun is de agenda al door gepland.

27 mei 2016 organiseert een neef (Tom Kortman) van Gerco en Janneke een schutterstournooi bij zijn korfbalvereniging SDO in Kamerik. Dit als eindopdracht voor school. Met als goede doel: de Roparun/team 310 Hooymeijer. Dus ook daar zal een aantal van ons aanwezig zijn en meedoen. Zaterdag 3 juni 2016 eindfeest van de Roparun. Zaterdag 18 juni een barbecue bij Nel en Alex, waar we ook gelijk de evaluatie van de run zullen doen. Vandaag moest er ook nog een teamcoördinator worden aangesteld. Dit meer voor de officiële papierwinkel, want wij vinden zeker als team dat er niemand boven het team staat. We zijn met z’n allen een team en doen de klus dan ook met z’n allen. Vandaar dat we de naam teamcaptain ook achterwege laten, maar we het invullen als teamcoördinator. We hadden gehoopt dat Bram Zwambach deze taak op zich kon nemen. Maar het is voor Bram, door een aanrijding, nog te onzeker of hij de hele missie met ons mee kan. Zijn en ons streven is er zeker om dit te gaan realiseren (of in ieder geval een gedeelte van de run) maar op dit moment nog niet te zeggen of dit gaat lukken . Dus zullen Richard en Janneke deze taak op zich nemen, met Bram Boudestein (met zijn jarenlange ervaring) als hulplijn. En dan is het ondertussen alweer 14.30 uur geworden.

Hoogste tijd voor een aantal van ons om op te stappen en door te reizen naar de volgende verplichting(en). En front Kamerik heeft al nagenietend van een mooie vergadering de boel weer opgeruimd.

 

Bekijk de foto’s